Retourneren

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, heb je de mogelijkheid het tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Het is van belang dat je tijdens de bedenktijd netjes omgaat met het product en de verpakking. 

  • Gebruik het bijgeleverde retourformulier of meld uw retourverzoek aan via info@steezi.nl. Vermeld hierbij je volledige naam, bestelnummer, factuurnummer en het te retourneren artikel. Let op: retouren die niet zijn aangemeld worden niet in behandeling genomen, dit geldt ook voor pakketjes waarbij wij geen afzender kunnen herleiden.
  • U kunt het product in de originele staat en verpakking retour sturen met een koerier naar keuze. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Retouren worden binnen 10 werkdagen na ontvangst verwerkt en het bedrag wordt teruggeboekt op uw rekening.
  • Pakketten die niet binnen de wettelijke termijn geretourneerd worden, worden naar de klant terug gestuurd.
  • Artikelen uit de Sale mogen niet retour.

Ruilen

Artikelen kunnen niet worden geruild. Mocht je een andere maat van een artikel willen ontvangen dan dien je het desbetreffende artikel binnen de retourtermijn terug te sturen en een nieuwe bestelling te plaatsen in de webshop.