Verzending en Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. De levertijd van bestellingen (dameskleding) is 2-3 werkdagen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Voor de Steezi unisex designs geldt: Totale levertijd = verwerkingstijd + verzendtijd. Alle Design producten worden geproduceerd op bestelling. Door deze exclusiviteit hebben wij wat meer tijd nodig en is de geschatte verwerkingstijd 5-8 werkdagen. Voor de verzendtijd zijn we afhankelijk van de pakketdienst maar dit is gewoonlijk 1-2 werkdagen. De totale levertijd ligt dus meestal tussen de 6-10 werkdagen.

Verzendkosten

Momenteel levert Steezi alleen binnen Nederland. Voor de verzending wordt € 5,- aan verzendkosten in rekening gebracht. 

Levertijden tijdens acties en feestdagen

Tijdens feestdagen en acties is het bij Steezi en onze pakketvervoerder vaak drukker dan normaal. Ondanks deze drukte doen we er altijd alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en je pakket te bezorgen. Houd er echter rekening mee dat je bestelling wat later bij je aan kan komen dan dat je van ons gewend bent.

Adres wijzigen

Helaas kan ons systeem geen wijzigingen meer aan orders aanbrengen zodra ze geplaatst zijn. We willen dan ook benadrukken om altijd goed te controleren of je de juiste persoonlijke gegevens hebt ingevuld, voordat je je bestelling definitief maakt.