About

Steezi is de plek waar je terecht kan voor de mooiste dameskleding. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en de beste items.
Onze passie ligt bij het voorspellen van trends en deze vertalen naar outfits met een effortless maar feminine en powerful uitstraling. Ons doel is om jou de beste versie van jezelf te laten voelen voor iedere occasion. Loungewear voor zowel binnens- als buitenshuis, outfits voor everyday wear en de meest prachtige items voor een avond uit.

Steezi is opgericht in 2021 door Lara Hamer.´Ik wil dat Steezi een reflectie wordt van mijn eigen stijl: een effortless ogende look die comfy maar toch trendy is. An urban style with a feminine twist.’ Hieruit is de naam steezi ontstaan wat een combinatie is van de woorden ‘style’ en ‘easy’. 
In onze online webshop vind je de mooiste musthaves voor jouw garderobe maar ook hoe deze gestyled kunnen worden tot complete outfits. ‘Mijn passie ligt naast het voorspellen van trends bij de styling van outfits en bij het creëren van prachtige beelden door middel van georganiseerde fotoshoots.’

Via onze social media ben je constant up to date van onze nieuwste artikelen en haal je al je inspiratie voor styling en trends. Neem dus snel een kijkje door op de iconen onderaan de pagina te klikken!